Café nieuws Jan. ’18

image_pdfimage_print

Banner+PV-Pcafé+1600x230

Café Nieuws januari 2018

ScreenShot009 nieuws2 (klik aan)
 

 

Het cafe Parkinson Café Alphen van  Woensdag 24 januari 2018 ging over

Wat gaan wij doen in 2018 en een toast uitbrengen  op het nieuwe jaar. 

Tevens werd een een gratis loterij gehouden en enige prijzen uitgereikt.

Het was een redelijk druk bezochte informele bijeenkomst met als doel elkaar het beste te wensen, tevens met elkaar in gesprek te gaan over uw ervaringen en wensen wat ons Parkinsoncafé betreft en kunt u een mooie prijs winnen.

Het Parkinsoncafé bestuur wil  ieder jaar een actueel programma bieden dat bij zoveel mogelijk mensen aanslaat. Wij willen daarom heel graag met u in gesprek gaan om dit café zoveel mogelijk naar uw wensen vorm te kunnen blijven geven.

Het eerste Parkinsoncafé van 2018  hebben we dan ook gebruikt om met elkaar te praten over wat we belangrijk vinden. Zoals welke onderwerpen spreken u vooral aan? Wat zijn eigenlijk uw verwachtingen van het café? Voldoet het café aan deze verwachtingen? Is contact met de andere bezoekers belangrijk voor u? Hoe blijft u op de hoogte van wat er speelt in het café? Kortom wat houdt u bezig en hoe kunnen wij daar als organisatie van het café in tegemoet komen?

Wij zouden het erg op prijs stellen indien u mee wilt denken. Tijdens dit eerste café zult u aangenaam verrast worden indien u ook nog een lot uit de loterij wint met een mooie prijs.