Café Nieuws

image_pdfimage_print

 

 

   Hulp nodig of geven ??

Met wehelpen.nl kun je aangeven dat je best een keer iemand een handje wilt helpen. Of aangeven waar je hulp bij kunt gebruiken. Ook kun je samen met bekenden via de website zorgen voor een ander.

Een account aanmaken is gemakkelijk: je hebt alleen een e-mailadres nodig, waarna je een aantal gegevens invult over jezelf en bij voorkeur een foto toevoegt.
Daarna kun je gelijk gaan helpen of om hulp vragen.

WeHelpen is gratis en voor iedereen vanaf 16 jaar.

(klik op icoon voor meer info)

   Mantelzorg Cafés bij u in de buurt.

Het café is een ontmoetingsmoment voor mantelzorgers, om in een ongedwongen sfeer lotgenoten te ontmoeten, nieuwe contacten te leggen en om er even uit te zijn.

De cafés zijn in Alphen aan den Rijn, Boskoop en Hazerswoude-Dorp

(klik op icoon voor meer info)

   Leesmateriaal voor wat wij voor u hebben verzameld.
lezen

Informatie om u uw weg te vinden in Parkinson en Parkesonisme.

(klik op icoon voor meer info)

   Parkinson Café Alphen bestond 1 jaar en op Radio/TV West

Dat Parkinson Café Alphen op 24 september 1 jaar bestond is absoluut niet ongemerkt gebleven, want 22 september was Parkinson Café Alphen te horen en te zien op Debbie en haar mannen waren zeer betrokken bij Parkinson Café Alphen en lieten Heleen Treffers, Jeanny van Arkel en Martin Treffers geheel aan het woord om de kijkers en luisteraars te vertellen hoe belangrijk deze bijeenkomsten zijn.

(klik op icoon voor meer info)

   Vakanties voor mensen met een beperking (plus partner)
 hetvakantiebureau

 Het vakantiebureau organiseert ruim 50 jaar vakantieweken op prachtige locaties in Nederland voor circa 2400 mensen die graag zorgeloos vakantie vieren. Wij verwelkomen senioren, maar ook mensen die in het dagelijks leven extra zorg of begeleiding nodig hebben. Zo’n 1.400 vrijwilligers per jaar maken deze vakanties mogelijk. Onze vakanties staan bekend om hun goede sfeer, de ruimte die men als individu krijgt binnen de groep en het bijzondere contact tussen gast en vrijwilliger.

(klik op icoon voor meer info)

   Heerlijk koken voor mensen met Parkinson

 (klik op icoon voor meer info)